MELD JE NU AAN

Eindsymposium project KLIMAP – Klimaatadaptatie in de praktijk

Klimaatbestendige hoge zandgronden: zo krijg je dat voor elkaar! De afgelopen vier jaar hebben 23 partijen samengewerkt in het project KLIMAP – Klimaatadaptatie in de praktijk. Hoe zet je nu al stappen naar een klimaatadaptieve, veerkrachtige omgeving als je te maken hebt met veel dynamiek, een grote ruimteclaim en verschillende belangen? In KLIMAP is ervaring opgedaan met een nieuwe manier van werken: het schetsen en kiezen van routes naar een gezamenlijk doel. Dat wil zeggen, naar een klimaatadaptieve inrichting van gebieden voor landbouw en natuur.

Tijdens het eindsymposium op donderdag 21 maart hoor je wat KLIMAP heeft opgeleverd. En verkennen we samen wat dit voor jouw werk en de doelen van je organisatie kan betekenen. Je bent van harte welkom in Het Koelhuis in Zutphen.

Dagvoorzitter Ernest de Groot leidt het plenaire programma. Hij is lid van het dagelijks bestuur van waterschap Aa en Maas. Na een toelichting op de resultaten en inzichten uit KLIMAP door enkele projectleden gaat Ernest met het publiek in gesprek over wat deze inzichten opleveren voor de praktijk – van besluitvorming tot uitvoering en van draagvlak creëren tot kansen grijpen. Na de lunch kun je meedoen aan twee van de 14 interactieve sessies. We sluiten het programma gezamenlijk af met een reflectie op de (mid)dag en de vraag: wat ga je morgen anders doen? Dit gebeurt onder het genot van een hapje en drankje.

Programma
10.00 – 10.30 Ontvangst en registratie
10.30 – 12.00 Plenair programma
12.00 – 13.00 Netwerklunch
13.00 – 14.30 Ronde 1 interactieve sessies
14.30 – 15.00 Wisselen zalen
15.00 - 16.30 Ronde 2 interactieve sessies
16.30 - 17.30 In gesprek over vandaag en morgen met een hapje en drankje

Locatie
Het Koelhuis is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Als je bij de achteruitgang van station Zutphen meteen linksaf gaat, vind je 200 meter verder Het Koelhuis. Kom je met de auto? Tegenover Het Koelhuis staat een Q-Park parkeergarage aan de Lijmerij. Lees meer informatie over de locatie.

Aanmelden
Aan dit symposium kunnen maximaal 250 deelnemers meedoen. Schrijf je dus vandaag nog in via deze link . Aanmelden kan tot en met donderdag 7 maart.

Bij de registratie vragen we je om je eerste en tweede keuze voor de sessies in te vullen. Sommige sessies hebben een beperkte capaciteit. Geef daarom zo snel mogelijk je voorkeur aan. We doen onze uiterste best om je eerste keuze(s) te honoreren.

Vragen?
Heb je vragen? Laat het weten via e-mail en je hoort snel van ons.

Graag tot ziens op 21 maart!